horloges

Horloges

Wij zijn officeel dealer van de volgende horlogemerken: Alpina, Balmain, Boccia, Buddha to Buddha, Casio, Certina, Daniel Wellington, Diesel, DKNY, Ebel, Fossil, Frederique Constant, G-SHOCK, GC, Guess, Ice Watch, Michael Kors, Rado, Raymond Weil, Seiko, TW Steel.

Staat er een model niet op onze website? Stuur ons een e-mail en wij gaan ons best doen om het model speciaal voor u te bestellen.

   

Artikelen 1 tot 12 van 20 in totaal

 • Frederique Constant FC-282ABS5B6 Horlogical Smartwatch
  Quick View
  Frederique Constant FC-282ABS5B6 Horlogical Smartwatch Heren horloge, lederen band Saffierglas Zwitsers quarts uurwerk met smartwatch functie In 2015 was Frederique Constant de eerste om een Zwitserse, op het internet aangesloten smartwatch met analoge wijzerplaat te introduceren. Daarmee ontstond een geheel nieuwe horlogecategorie. Frederique Constant biedt een enorm ruime keuze in smartwatches, voor heren én dames. Met functies als: stappenteller, slaapmeter, je kan activiteit doelstellingen aangeven en je ziet hoever je bent met het behalen van je doel, aangeven wanneer u gebeld wordt, bericht krijgt of een mail door middel van een trilling. Natuurlijk zijn de functies persoonlijk in te stellen!
  € 795,00
 • Kronaby A1000-3128
  Quick View
  Kronaby A1000-3128 Hybrid smart watch Saffier glas Eenvoudig te koppelen aan uw IOS of Android telefoon.
  € 295,00
  € 295,00
 • Kronaby A1000-3126
  Quick View
  Kronaby A1000-3126 Hybrid smart watch Saffier glas Eenvoudig te koppelen aan uw IOS of Android telefoon.
  € 295,00
  € 295,00
 • Kronaby A1000-3124
  Quick View
  Kronaby A1000-3124 Hybrid smart watch Saffier glas Eenvoudig te koppelen aan uw IOS of Android telefoon.
  € 295,00
  € 295,00
 • Kronaby A1000-2749
  Quick View
  Kronaby A1000-2749 Hybrid smart watch Saffier glas Eenvoudig te koppelen aan uw IOS of Android telefoon.
  € 395,00
  € 395,00
 • Kronaby A1000-2746
  Quick View
  Kronaby A1000-2746 Hybrid smart watch Saffier glas Stalen kast, roségoud verguld Eenvoudig te koppelen aan uw IOS of Android telefoon. Een groot, stoer, Kronaby-horloge; very classy en in niets lijkend op de geijkte smartwatches als bijvoorbeeld Apple Watch. En toch kun je via dit horloge een selfie maken met je mo¬biel of Spotify aanzetten. Kronaby’s motto is ‘Connected, not Distracted’ en claimt het filter van jouw telefoon te zijn door alleen de voor jou belangrijke notificaties aan te geven. En mocht je geen smartwatch willen, dan is een Kronaby ook gewoon een prachtig horloge. Kronaby is begin 2016 gestart en komt uit de koker van enkele mensen die voorheen jarenlang hebben gewerkt op de afdeling engineering van Sony Ericsson. Op basis van hun technische achtergrond wilden ze gezamenlijk een horlogemerk opzetten.
  € 575,00
  € 575,00
 • Kronaby A1000-1399
  Quick View
  Kronaby A1000-1399 Hybrid smart watch Saffier glas Eenvoudig te koppelen aan uw IOS of Android telefoon. Een groot, stoer, Kronaby-horloge; very classy en in niets lijkend op de geijkte smartwatches als bijvoorbeeld Apple Watch. En toch kun je via dit horloge een selfie maken met je mo¬biel of Spotify aanzetten. Kronaby’s motto is ‘Connected, not Distracted’ en claimt het filter van jouw telefoon te zijn door alleen de voor jou belangrijke notificaties aan te geven. En mocht je geen smartwatch willen, dan is een Kronaby ook gewoon een prachtig horloge. Kronaby is begin 2016 gestart en komt uit de koker van enkele mensen die voorheen jarenlang hebben gewerkt op de afdeling engineering van Sony Ericsson. Op basis van hun technische achtergrond wilden ze gezamenlijk een horlogemerk opzetten.
  € 495,00
  € 495,00
 • Kronaby A1000-0730
  Quick View
  Kronaby A1000-0730 Hybrid smart watch Saffier glas Eenvoudig te koppelen aan uw IOS of Android telefoon. Een groot, stoer, Kronaby-horloge; very classy en in niets lijkend op de geijkte smartwatches als bijvoorbeeld Apple Watch. En toch kun je via dit horloge een selfie maken met je mo¬biel of Spotify aanzetten. Kronaby’s motto is ‘Connected, not Distracted’ en claimt het filter van jouw telefoon te zijn door alleen de voor jou belangrijke notificaties aan te geven. En mocht je geen smartwatch willen, dan is een Kronaby ook gewoon een prachtig horloge. Kronaby is begin 2016 gestart en komt uit de koker van enkele mensen die voorheen jarenlang hebben gewerkt op de afdeling engineering van Sony Ericsson. Op basis van hun technische achtergrond wilden ze gezamenlijk een horlogemerk opzetten.
  € 575,00
  € 575,00
 • Kronaby A1000-0717
  Quick View
  Kronaby A1000-0717 Hybrid smart watch Saffier glas stalen kast, rosegoud verguld Eenvoudig te koppelen aan uw IOS of Android telefoon. Een groot, stoer, Kronaby-horloge; very classy en in niets lijkend op de geijkte smartwatches als bijvoorbeeld Apple Watch. En toch kun je via dit horloge een selfie maken met je mo¬biel of Spotify aanzetten. Kronaby’s motto is ‘Connected, not Distracted’ en claimt het filter van jouw telefoon te zijn door alleen de voor jou belangrijke notificaties aan te geven. En mocht je geen smartwatch willen, dan is een Kronaby ook gewoon een prachtig horloge. Kronaby is begin 2016 gestart en komt uit de koker van enkele mensen die voorheen jarenlang hebben gewerkt op de afdeling engineering van Sony Ericsson. Op basis van hun technische achtergrond wilden ze gezamenlijk een horlogemerk opzetten.
  € 395,00
  € 395,00
 • Kronaby A1000-0716
  Quick View
  Kronaby A1000-0716 Hybrid smart watch Saffier glas Staal, goud verguld Eenvoudig te koppelen aan uw IOS of Android telefoon. Een groot, stoer, Kronaby-horloge; very classy en in niets lijkend op de geijkte smartwatches als bijvoorbeeld Apple Watch. En toch kun je via dit horloge een selfie maken met je mo¬biel of Spotify aanzetten. Kronaby’s motto is ‘Connected, not Distracted’ en claimt het filter van jouw telefoon te zijn door alleen de voor jou belangrijke notificaties aan te geven. En mocht je geen smartwatch willen, dan is een Kronaby ook gewoon een prachtig horloge. Kronaby is begin 2016 gestart en komt uit de koker van enkele mensen die voorheen jarenlang hebben gewerkt op de afdeling engineering van Sony Ericsson. Op basis van hun technische achtergrond wilden ze gezamenlijk een horlogemerk opzetten.
  € 445,00
  € 445,00
 • Kronaby A1000-0657
  Quick View
  Kronaby A1000-0657 Hybrid smart watch Saffier glas Eenvoudig te koppelen aan uw IOS of Android telefoon. Een groot, stoer, Kronaby-horloge; very classy en in niets lijkend op de geijkte smartwatches als bijvoorbeeld Apple Watch. En toch kun je via dit horloge een selfie maken met je mo¬biel of Spotify aanzetten. Kronaby’s motto is ‘Connected, not Distracted’ en claimt het filter van jouw telefoon te zijn door alleen de voor jou belangrijke notificaties aan te geven. En mocht je geen smartwatch willen, dan is een Kronaby ook gewoon een prachtig horloge. Kronaby is begin 2016 gestart en komt uit de koker van enkele mensen die voorheen jarenlang hebben gewerkt op de afdeling engineering van Sony Ericsson. Op basis van hun technische achtergrond wilden ze gezamenlijk een horlogemerk opzetten.
  € 395,00
  € 395,00
 • Frederique Constant FC-750MCN4H6 Hybrid
  Quick View
  Frederique Constant FC-750MCN4H6 Hybrid et Hybrid Manufacture FC-750 kaliber is volledig in-house ontwikkeld en geproduceerd. Het uurwerk is gepatenteerd en heeft 42 uur gangreserve. De functies: uren, minuten, seconden en datum. Het kaliber bevat een elektronisch onderdeel welke ook in-house ontwikkeld en geproduceerd is en de Smart functionaliteiten van de Hybrid mogelijk maakt. Zo is het FC-750 uurwerk een revolutionair kaliber wat mechanische en elektronische componenten combineert. Smartwatch Functionaliteiten De Hybrid Manufacture telt de volgende smartwatch functies: stappenteller, slaapmonitor, worldtimer, dynamische coach en analytics. De smartwatch functies zijn zichtbaar op het horloge op 12 uur en in de Hybrid App. De connectie tussen het horloge en de Hybrid App wordt gemaakt via de push button op de linkerkant van de horlogekast door middel van Bluetooth® technologie. De Pusher Instellingen kun je verder volledig zelf instellen. Caliber Analytics Binnen het uurwerk bevindt zich de gepatenteerde Caliber Analytics functionaliteit. Dit is een algoritme om het tikgetal, de amplitude en de afwijking te meten. De resultaten hiervan zijn zichtbaar in de Hybrid App en worden weergegeven in grafieken. Eens per dag analyseert het horloge automatisch de staat van het mechanische deel van het uurwerk. Mocht er een probleem zijn met het kaliber, zal de Hybrid-eigenaar zowel via de App als via de Cloud bericht krijgen. Watchwinder De Hybrid Manufacture wordt geleverd in een luxe, houten watchwinder. Hierin bevinden zich een verplaatsbare oplader voor het elektronische Smartwatch onderdeel van het uurwerk en een opwinder om het mechanische deel van het kaliber op te laden. De verplaatsbare oplader kan worden meegenomen op reis. Via een USB kabel kan de Hybrid Manufacture overal worden opgeladen.
  € 3.295,00
  € 3.295,00
   

Artikelen 1 tot 12 van 20 in totaal