Certina DS+

Certina DS+

9 november 2022

DS+: MEERDERE STIJLEN INEEN Eén horloge, ontelbare mogelijkheden. Met de DS+ introduceert Certina een spectaculair nieuw horlogeconcept. Bij het horloge kan niet alleen gekozen worden uit verschillende banden maar ook uit meerdere kastvormen. Kortom: optimale afstemming op uw persoonlijke voorkeuren is gegarandeerd. Of u nu voor een sportieve of vintage look kiest, een maritieme of urban stijl gaat, dankzij het ingenieuze driedelige design kunt u het uiterlijk van het horloge in een handomdraai veranderen. Zonder gereedschap en in slechts enkele stappen hebt u het horloge dat perfect past bij uw outfit, een speciale gelegenheid of gewoon uw stemming van dat moment. Tegelijkertijd blijven de betrouwbaarheid, stevige constructie en nauwkeurigheid van het mechanische Powermatic 80-uurwerk met Nivachron™-balansveer onveranderd. De onweerstaanbare transformaties die Certina in de loop van de tijd heeft aangebracht, getuigen van stijl. En ook deze keer zit er om de pols weer een horloge dat veel meer is dan dat. In elk opzicht.

Een geavanceerd design Het geheim van de DS+ zit 'm in de driedelige constructie: binnenwerk, kast en band.

Elk van deze drie componenten is een afzonderlijke eenheid die naar wens gecombineerd kan worden met de andere twee. Het ronde binnenwerk is verkrijgbaar in drie verschillende wijzerplaten en wordt vanaf de onderkant in een van de zes roestvrijstalen kasten gedrukt en stevig vastgeschroefd met behulp van de aparte kroon op de kast. De innovatieve pakking van biomateriaal staat garant voor een perfecte afdichting. De bandaansluiting zit aan de kast. Hierdoor kan het snelwisselsysteem van Certina gebruikt worden om de gewenste band te bevestigen. De horloges zijn bij de Certina-dealer verkrijgbaar in drie verschillende sets. Elke set bevat een binnenwerk, twee kasten en twee banden. Alle componenten kunnen ook afzonderlijk online gekocht worden.

Drie sets: alle ruimte voor je eigen stijl Met de DS+-sets die in de winkel verkrijgbaar zijn, kunnen de mooiste combinaties gemaakt worden.

De set 'Aqua & Sport' staat voor dynamiek. De zwarte wijzerplaat met sunraypatroon wordt omhuld door een maritieme kast met eenzijdig draaibare lunette en een sportieve versie met langgerekte zijden en zes schroeven. Beide uitvoeringen worden gedragen met een zwart-grijze textielen band van #tide ocean material® en een metalen band met drie rijen schakels. De set 'Sport & Urban' onderscheidt zich door zijn elegante tweekleurige look. De zilverkleurige wijzerplaat met goudkleurige indexen en sunraypatroon vormt een perfecte aanvulling op de kenmerkende urban versie en zijn sportieve tegenhanger met goudkleurige PVD-coating, donkerbruine lederen band en roestvrijstalen Milanese band. De set 'Urban & Heritage' is bedoeld voor liefhebbers en bewonderaars van vintage horloges. De donkerblauwe wijzerplaat met sunraypatroon en goudkleurige indexen wordt geleverd met een kussenvormige kast met vier zichtbare schroeven en de urban versie, die gedragen kunnen worden met de bijpassende textielen NATO-band of metalen band met drie rijen schakels.

In goed gezelschap: vanbinnen en vanbuiten

Een horloge met zoveel combinatiemogelijkheden moet beschikken over een betrouwbaar en stevig uurwerk. Om deze reden heeft Certina gekozen voor een modern Powermatic-uurwerk met een gangreserve van 80 uur en een NivachronTM-balansveer. Dit innovatieve materiaal is ongevoelig voor magnetische velden en staat garant voor langdurige maximale nauwkeurigheid. Het horloge heeft een uren-, minuten- en secondewijzer en een datumvenster op de 6-uurspositie. De ultrarobuuste constructie met geschroefd kastdeksel en geschroefde kroon is waterbestendig tot 20 bar (200 m). Elke set wordt geleverd in een elegante doos, waarin elke component stevig vastzit. En in lijn met onze duurzaamheidsdoelen bestaat de verpakking geheel uit recyclebare materialen.

Bekijk de modellen hier


« Nieuwsoverzicht