Spotlights - Choices by DL

Spotlights - Choices by DL

1 oktober 2019

In 2008 werd het merk Choices by DL opgericht door Debora Leeser. We zijn al jaren trotse dealer van dit mooie merk wat je zelf kan samenstellen. Onlangs verscheen een interview met Debora waarin ze prachtig uitlegt wat Choices by DL is.

Debora:

Choices by DL zijn 18 karaats gouden verwisselbare juwelen die je kan aanpassen aan hoe je je voelt en kan mixen en matchen op elk moment van de dag. En het leuke ervan is dat het dynamisch is en je kunt blijven wisselen. Je kunt elke dag kiezen voor een andere kleur en een andere style en dus kun je met mijn sieraden je outfit helemaal afstylen!
De vormgeving is redelijk klassiek zodat de sieraden voor veel vrouwen geschikt zijn. Sommige vrouwen houden van chuncky items, anderen van klein en fijn. Allebei hebben we in de collectie, dus er is keuze genoeg.
Als me mij vraagt om mijn merk in 5 woorden te beschrijven zeg ik altijd: a jewelry wardrobe in a box.

De juwelen zijn verwisselbaar. Dit systeem is uniek in onze branche. Dit concept met 40 verschillende juwelen die allemaal verwisselbaar zijn en ook nog eens op elkaar passen is er in het hogere segment niet. Ik zie hier en daar wel eens een kopie maar dan maar met twee delen. Bij Choices by DL zijn het drie delen. Zo kun je je ring ’s avonds bijvoorbeeld met een diamant en een Aqua Chalcedony steen passend bij je jurk dragen en overdag tover je de ring om tot een gladde gouden ring met bijvoorbeeld een zwarte steen. Dat is het leuke en unieke aan Choices by DL!

BRON: Stylemyday.nl


« Nieuwsoverzicht