Wie jarig is trakteert!

Wie jarig is trakteert!

18 mei 2019

Dertig taarten voor jubilerende Juwelier Zwinkels

Juwelier Zwinkels bestaat dertig jaar en viert dat met dertig overheerlijke taarten. Wie iemand kent die zo'n taart verdient, kan hem of haar nu aanmelden bij de Naaldwijkse juwelier.

 De juwelier,  te vinden in de Naaldwijkse Molenstraat, viert haar parelen jubileum met een overdaad aan taart. Joyce Zwinkels: "We gaan dertig taarten uitdelen aan mensen die dertig jaar oud worden, dertig jaar bij een bedrijf werken, dertig jaar getrouwd zijn of... die gewoon een mooie taart verdienen! Mensen kunnen elkaar aanmelden via onze website of het formulier in onze winkel. In oktober kiezen we uit alle inzendingen dertig gelukkige winnaars. Zij krijgen in oktober de taart op bijzondere wijze overhandigd. Hoe we dat precies gaan doen houden we nog even geheim."

De taarten worden gemaakt door bakkerij Schalke. "We hebben mogen voorproeven en het worden echt heerlijke taarten", gaat Joyce verder. "Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan hoe de versiering er uit komt te zien. In ieder geval komen er parels op; de edelsteen die hoort bij een dertigjarig jubileum."

Buiten taarten wordt het jubileum ook gevierd met een Kraak de Kluis-spel dat het hele jaar in de winkel staat. Joyce: "Iedereen die bij ons iets aanschaft mag een poging wagen om de kluis te kraken. Wie de kluis opent, wint de prijs. Voldoende reden om even langs te komen bij de Molenstraat 5", besluit Joyce.


« Nieuwsoverzicht