Horloge & Goudsmid atelier

Magazine

 

Met trots hebben wij een eigen horloge atelier en een eigen goudsmid atelier. Door de ateliers in eigen beheer te hebben kunnen wij uw reparaties vakkundig repareren of uw nieuwe ontwerpen vervaardigen. U kunt altijd vrijblijvend langslopen met uw ideeën.

Horloge atelier

Het horlogeatelier is het domein van onze horlogemaker Marcel Vermeeren. Met 34 jaar ervaring heeft Marcel eindeloos veel uurwerken gerepareerd en adviseert hij u over uw horloge vakkundig.

Marcels werk is altijd heel precies. Het horloge uurwerk bestaat uit tal van kleine onderdelen die stuk voor stuk uit elkaar worden gehaald, schoongemaakt, eventuele onderdelen worden vervangen en vervolgens wordt het uurwerk weer in elkaar gezet. Om de reparatie af te handelen wordt het uurwerk nog getest op waterdichtheid en of het keurig op tijd loopt.

Is er iets mis met uw horloge? U kunt ten alle tijden een vrijblijvende prijsopgave aanvragen voor uw horloge.

 

Goudsmid atelier 

In het goudsmidatelier zit onze goudsmid Gerton van der Laan. Inmiddels is Gerton al z’n 12 jaar in dienst en heeft een dijk van ervaringen opgebouwd bij voorgaande werkgevers en bij ons. Hij repareert uw sieraden maar is ook zeer vakkundig in het vervaardigen van nieuwe ontwerpen.

Tevens wordt in ons atelier onze trots vervaardigd, ons eigen merk Millery. De ontwerpen zijn van Karin Zwinkels en worden vervaardigd in 14 karaats goud en met de mooiste kwaliteit van edelstenen. De ontwerpen zijn uniek, gezien er van elk sieraad maar 1 of 2 stuks worden gemaakt. Mocht u op zoek zijn naar een bijzonder sieraad, loopt u eens binnen. Wij zullen samen met u schetsen maken en uw ideeën op papier zetten.

 

Klokken

Hangklokken, tafelklokken, pendules, alle soorten klokken kunnen wij repareren. Wij zullen voorafgaand van een reparatie altijd voorzien van een vrijblijvende prijsopgave. Een reparatie van een klok duurt gemiddeld 4 tot 6 weken. Dit heeft onderandere te maken met het afregelen van het uurwerk, dat is een klus wat tijd vergt. Mocht de klok voor u te groot of te zwaar zijn, dan kunnen wij de klok ophalen en weer terugbrengen en ophangen als de klok klaar is. 


Bedrijfsontwerpen

Als bedrijf bent u soms opzoek naar een uniek cadeau wat passend is bij uw bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld omdat uw medewerker een bepaald aantal jaar bij u in dienst is. In ons eigen atelier kunnen wij speciale ontwerpen maken die passen bij uw bedrijf. Een aantal voorbeelden zijn:

-Uw logo verwerken in een speld

- Uw logo verwerken in een hanger

- Uw bedrijfsnaam graveren in een sieraad of horloge

- Uw logo graveren in een sieraad of horloge

Mocht u iets bijzonders willen, loopt u eens binnen om ideeen op te doen.