Trouwringen

Magazine

Wat is het mooi om de liefde te vieren en kracht bij te zetten door het dragen van een ring. Of heel anders: er komt geen huwelijk aan te pas, maar u wil samen met uw partner een passende set ringen dragen. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. 
 
Bij trouwringen is ontzettend veel mogelijk. Diverse breedtes en de kleur van het goud bijvoorbeeld: witgoud, geelgoud, rosegoud, of een combinatie hiervan. Wilt u het hoogglanzend of gematteerd dragen? Wilt u schitteren met een grote hoeveelheid diamanten of wilt u het liever wat minder opzichtig door één enkele steen erin gezet te hebben?Wellicht dat u uw trouwring wilt combineren met uw verlovingsring. Ook hier hebben wij passende mogelijkheden voor. Indien u uw keuze niet kunt maken uit onze samengestelde collecties, willen wij u alsnog van dienst zijn. Wij beschikken over een eigen atelier. In samenspraak met een van onze medewerkers of onze goudsmid kunnen de creatiefste ideeën tot stand komen. We kunnen het vervaardigen zoals u dat wilt. Het voordeel van goud is dat het bewerkbaar is, zodoende we het ten allen tijden aanpassingen kunnen doen en een leven lang mee kan gaan. Kwaliteit heeft hierin absoluut onze aandacht. En is goud niet helemaal het type materiaal wat bij u past? Dan bieden wij u nog de keuze uit zilveren of stalen relatieringen.  
Kortom, er zijn behoorlijk wat opties. In onze winkel leggen we u graag de mogelijkheden uit.
 
Onze merken
Naast ons eigen atelier hebben wij een groot assortiment aan trouwringen merken.
 
Aller Spanninga

Een trouwring van Aller Spanninga. Ja, natuurlijk!

Aller Spanninga is het enige trouwringenatelier in Nederland. Al sinds 1863 is trouwringen maken hun vak. De meer dan honderdvijftig jaar ervaring in het maken van trouwringen zie je en voel je. In de hoge mate van afwerking, in de unieke ontwerpen, in de enorme collectie.

Van de ontwerpfase tot het echte maakwerk: de goudsmeden van Aller Spanninga beheersen alle finesses van het vak tot in de puntjes. Alle ringen die het merk in de collectie heeft, kunnen worden aangepast aan jouw wensen. Dus zie je een ring die je mooi vindt, maar je wilt ‘m liever in witgoud, een tikje smaller of met wat meer diamantjes? Geen probleem, maken de goudsmeden van Aller Spanninga voor je. Laat je daarbij adviseren door de juwelier. Wij weten wat mooi is en wat nog mooier is. In de online configurator laten wij je stap voor stap de opbouw van jouw droomring zien.

Wij ontvangen jullie graag voor meer informatie en begeleiding in de keuze voor misschien wel het belangrijkste sieraad van jullie leven.

Breuning
Prachtige trouwringen met een eigen design. 
 
BLUMER
Blumer trouwringen zijn strak en kenmerken zich door de pavé zetting met diamant.
 
 
U bent ten alle tijden van harte welkom om onze collectie trouwringen te bekijken en te passen. Mocht u liever een afspraak willen maken dan kan dat natuurlijk ook altijd via 0174 79 60 00.