Nieuwe collectie Millery

Nieuwe collectie Millery

5 december 2017

Super trots zijn wij op de nieuwe Millery Collectie van Karin Zwinkels!

'“Ik heb nu weer een nieuwe lijn aan de Millery-collectie toegevoegd, namelijk een set die de naam ‘Joyce’ heeft gekregen. Deze naam staat in het Latijn voor vreugde en blijdschap. De naam past goed bij de oorbellen, want het is een heel kleurrijk en vrolijk creool geworden dat met verschillende stenen te mixen en te matchen is. Door een mechanisme kan je er steeds andere stenen aan hangen, waardoor je de oorbellen kunt aanpassen aan je kleren.”

Millery is het huissieradenmerk van Juwelier Zwinkels. De sieraden, die in eigen huis gefabriceerd worden, bedenkt en ontwerpt Karin Zwinkels zelf. Ze bedenkt ze echter niet zomaar: “Ik geef er een betekenis aan. Zo heb ik voor de opening van de huidige winkel een speciale set ontworpen. De winkel is gebaseerd op het Westland waarbij de druivenrank centraal staat. Deze is in de winkel stilistisch weergegeven. Ik heb het sieraad dan ook ‘De Rank’ genoemd. Het heeft een mooie en elegante uitstraling en is voorzien van diamanten.”

Toen Juwelier Zwinkels 25 jaar bestond, ontwierp ze een sieradenset met de naam ‘De Brug’. “De gedachte hierachter was het verleden en de toekomst met elkaar te verbinden door middel van een brug. Omdat je voor een nieuwe toekomst een goede fundering nodig hebt, is er niet bezuinigd op het materiaal. Zo ontstond een mooie, zware en degelijke ring met in het midden een diamant die de cirkel rond maakt.” Door de verhalen die achter de Millery-lijn zitten, krijgt het sieraad een nog mooiere beleving.

Wat voor Karin ook heel speciaal is, zijn de sieraden die ze vernoemd heeft naar medewerkers van de juwelierszaak. “Ik heb nu weer een nieuwe lijn aan de Millery-collectie toegevoegd, namelijk een set die de naam ‘Joyce’ heeft gekregen. Deze naam staat in het Latijn voor vreugde en blijdschap. De naam past goed bij de oorbellen, want het is een heel kleurrijk en vrolijk creool geworden dat met verschillende stenen te mixen en te matchen is. Door een mechanisme kan je er steeds andere stenen aan hangen, waardoor je de oorbellen kunt aanpassen aan je kleren.”

Karin is blij met haar eigen lijn Millery. “Ik vind het zo leuk om te doen! Ik probeer iedere keer iets nieuws te verzinnen. Het is heerlijk om zo mijn creativiteit te kunnen ontplooien.”

Bent u nieuwsgierig geworden naar de prachtige sieradenlijn Millery? Kom dan naar de winkel en het team zal u de sieraden graag laten zien!

Interview geschreven door Geraldine Hindriksen, te lezen in ons Zwinkels magazine. (komt 8 december 2017 uit)


« Nieuwsoverzicht