horloges van seiko astron

Het eerste GPS-horloge ter wereld op zonne-energie. De Astron past zich met één druk op de knop aan uw tijdzone aan, door verbinding te maken met het GPS-netwerk en het produceert alle energie die het nodig heeft uit alleen het daglicht. Verwisselen van batterij is nooit meer nodig. De kast en band wordt veelal gemaakt van titanium, waardoor ondanks de robuuste uitstraling het erg licht en comfortabel is om te dragen.

 • Seiko SSH139J1 Astron
  Quick View
  Seiko SSH139J1 Astron Heren horloge, titanium Solar uurwerk Saffierglas Het Seiko 5X53 kaliber is het prestigieuze analoge GPS Solar DualTime kaliber. Dit horloge kan met een eenvoudige druk op de knop overal ter wereld zich instellen op de juiste tijdzone, en hiermee de juiste lokale tijd weergeven. Op de wijzerplaat geeft de GPS-signaal indicator aan of het horloge verbinding maakt met het wereldwijde GPS netwerk. Ook laat het horloge zien met hoeveel satellieten het horloge verbinding maakt. Voor het bepalen van de juiste tijdzone is er verbinding nodig met minimaal 4 satellieten. Indien het horloge volledig is opgeladen maakt het horloge tot 2x per dag satellietverbinding met één satelliet om de tijd te corrigeren. Hierdoor is het 5X53 GPS Solar horloge extreem accuraat en kent het horloge slechts een afwijking van 1 seconde per 100,000 jaar. Indien nodig kan de lokale tijd ook handmatig worden gewijzigd.
  € 2.900,00
  € 2.900,00
 • Seiko SSH137J1 ASTRON
  Quick View
  Seiko SSH137J1 Astron Heren horloge, titanium GPS solar uurwerk Saffierglas 10 bar waterdicht Het Seiko 5X53 kaliber is het prestigieuze analoge GPS Solar DualTime kaliber. Dit horloge kan met een eenvoudige druk op de knop overal ter wereld zich instellen op de juiste tijdzone, en hiermee de juiste lokale tijd weergeven. Op de wijzerplaat geeft de GPS-signaal indicator aan of het horloge verbinding maakt met het wereldwijde GPS netwerk. Ook laat het horloge zien met hoeveel satellieten het horloge verbinding maakt. Voor het bepalen van de juiste tijdzone is er verbinding nodig met minimaal 4 satellieten. Indien het horloge volledig is opgeladen maakt het horloge tot 2x per dag satellietverbinding met één satelliet om de tijd te corrigeren. Hierdoor is het 5X53 GPS Solar horloge extreem accuraat en kent het horloge slechts een afwijking van 1 seconde per 100,000 jaar. Indien nodig kan de lokale tijd ook handmatig worden gewijzigd.
  € 3.000,00
  € 3.000,00
 • Seiko ASTRON SSJ013J1
  Quick View
  Seiko ASTRON SOLAR GPS Heren horloge, titanium Solar uurwerk Saffierglas In 2012 tilde Seiko de elektronische horlogerie naar een nieuw niveau met de Astron GPS Solar Series. Met horloges die verbinding maken met het Global Positioning System (GPS) en zich aanpassen aan elke tijdzone*. Waarbij alle benodigde energie wordt gegenereerd uit alleen licht. Het Seiko Astron GPS Solar-horloge heeft een nieuw, dynamisch en robuust ontwerp. *Bij eventuele wijzigingen in de regio / tijdzone / DST kan handmatige selectie vereist zijn. Het model wordt aangedreven door een nieuw GPS Solar-uurwerk, kaliber 3X62. Een kaliber dat door de verbeterde ontvangst van lichtenergie een grotere vrijheid in het ontwerp mogelijk maakte.
  € 2.100,00
  € 2.100,00
 • Seiko SSH121J1 Astron
  Quick View
  Seiko SSH121J1 Astron Titanium Uurwerk GPS Solar Saffierglas 10 bar waterdicht Astron GPS Solar blijft onovertroffen in zijn precisie en functionaliteit, en geldt het als hét horloge voor de internationale reiziger. Dankzij de unieke, zeer efficiënte GPS-module maakt het met één druk op de knop verbinding met het GPS-netwerk en past het zich met atoomklokprecisie aan elke tijdzone aan. Terwijl het alle benodigde energie uit licht alleen weet te halen. In het afgelopen decennium is de GPS-technologie van Astron steeds verder verfijnd en is de functionaliteit verbeterd. Waardoor de nieuwste generatie, met kaliber 5X53 Dual-Time, het ultieme biedt in precisie, energie-efficiëntie en gebruiksgemak.
  € 2.500,00
  € 2.500,00
 • Seiko Astron SSH067J1
  Quick View
  Seiko SSH067J1 Astron Heren horloge staal GPS Solar uurwerk Saffierglas
  € 2.600,00
  € 2.600,00