horloges van seiko astron

Het eerste GPS-horloge ter wereld op zonne-energie. De Astron past zich met één druk op de knop aan uw tijdzone aan, door verbinding te maken met het GPS-netwerk en het produceert alle energie die het nodig heeft uit alleen het daglicht. Verwisselen van batterij is nooit meer nodig. De kast en band wordt veelal gemaakt van titanium, waardoor ondanks de robuuste uitstraling het erg licht en comfortabel is om te dragen.

 • Seiko Astron SSH129J1
  Quick View
  Seiko Astron SSH129J1 LIMITED EDITION Heren horloge, titanium GPS Solar uurwerk saffierglas 10 bar waterdicht Resident Evil: Death Island X Geavanceerde Astron Technologie Resident Evil: Death Island is een lange, volledig computergeanimeerde film die is gemaakt met behulp van fotorealistische CGI-technologie. Het verhaal speelt zich af in het universum van Resident Evil, de Japanse survival horror gameserie die zeer geliefd is bij fans over de hele wereld. Resident Evil: Death Island maakt gebruik van geavanceerde technologie en biedt een nieuwe entertainment experience op het gebied van plezier en spanning. Seiko Astron biedt een leven zonder grenzen met behulp van de eigen, super-geavanceerde GPS Solar-technologie. Dankzij een speciale samenwerking tussen Seiko en Resident Evil dragen de populaire Resident Evil-personages Leon S. Kennedy en Chris Redfield in Resident Evil: Death Island spectaculaire Astron-modellen die speciaal voor de film zijn ontworpen.
  € 3.000,00
  € 3.000,00
 • Seiko SSH133J1 Astron
  Quick View
  Seiko SSH133J1 Astron Heren horloge, titanium GPS solar uurwerk Saffierglas 10 bar waterdicht
  € 3.000,00
  € 3.000,00
 • Seiko SSH121J1 Astron
  Quick View
  Seiko SSH121J1 Astron Titanium Uurwerk GPS Solar Saffierglas 10 bar waterdicht Astron GPS Solar blijft onovertroffen in zijn precisie en functionaliteit, en geldt het als hét horloge voor de internationale reiziger. Dankzij de unieke, zeer efficiënte GPS-module maakt het met één druk op de knop verbinding met het GPS-netwerk en past het zich met atoomklokprecisie aan elke tijdzone aan. Terwijl het alle benodigde energie uit licht alleen weet te halen. In het afgelopen decennium is de GPS-technologie van Astron steeds verder verfijnd en is de functionaliteit verbeterd. Waardoor de nieuwste generatie, met kaliber 5X53 Dual-Time, het ultieme biedt in precisie, energie-efficiëntie en gebruiksgemak.
  € 2.500,00
  € 2.500,00
 • Seiko Astron SSH111J1
  Quick View
  Seiko Astron SSH111J1 Titanium Uurwerk GPS Solar Saffierglas 10 bar waterdicht Astron GPS Solar blijft onovertroffen in zijn precisie en functionaliteit, en geldt het als hét horloge voor de internationale reiziger. Dankzij de unieke, zeer efficiënte GPS-module maakt het met één druk op de knop verbinding met het GPS-netwerk en past het zich met atoomklokprecisie aan elke tijdzone aan. Terwijl het alle benodigde energie uit licht alleen weet te halen. In het afgelopen decennium is de GPS-technologie van Astron steeds verder verfijnd en is de functionaliteit verbeterd. Waardoor de nieuwste generatie, met kaliber 5X53 Dual-Time, het ultieme biedt in precisie, energie-efficiëntie en gebruiksgemak.
  € 2.600,00
  € 2.600,00
 • Seiko Astron SSH067J1
  Quick View
  Seiko SSH067J1 Astron Heren horloge staal GPS Solar uurwerk Saffierglas
  € 2.600,00
  € 2.600,00