Service & Garantie

Magazine

Onze services en garanties voor u op een rijtje.

 

Batterijgarantie

Wanneer u een horloge bij ons koopt krijgt u er een levenslange batterijgarantie bij. Dit betekent dat wanneer de batterij van uw horloge leeg is, wij deze voor u onder service vervangen. Als we de batterij vervangen hebben wordt u horloge weer getest op waterdichtheid en zetten wij uw horloge weer netjes op tijd. 

Heeft u uw horloge niet bij ons gekocht? Geen enkel probleem, wij zetten met liefde en plezier een nieuwe batterij in uw horloge en testen wij hem op waterdichtheid. Uiteraard zetten wij ook uw horloge weer op tijd. Prijs vanaf 10 euro.

 

Schoonmaakservice

Uw sieraden die bij ons gekocht zijn kunt u 1x per jaar onder service laten schoonmaken. Uw sieraden zien er weer als nieuw uit! Altijd fijn voor als u een bijzonder feestje heeft of voor de feestdagen.

 

Graveren

Wanneer u een artikel bij ons heeft gekocht kunnen wij uw sieraad of horloge voorzien van een persoonlijke gravering, dit is dan geheel onder service mits wij dit in eigen atelier kunnen verzorgen voor u.

 

Online reserveren & passen in de winkel

Op onze vernieuwde website kunt u zich goed online orienteren wat wij op voorraad hebben. Wanneer u iets ziet wat u graag bij ons in de winkel zou willen passen, dan kunt u dat inplannen via de 'Reserveer' button. Door op deze button te drukken kunt u eenvoudig aangeven in welke winkel en wanneer u dit product wilt komen passen. Wij zorgen dat het product voor u klaar ligt volgens afspraak met een kopje koffie of thee.

 

Bezorgservice

Op onze vernieuwde website kunt u producten ook bestellen. Vervolgens zullen wij uw bestelling persoonlijk in een Zwinkels-verpakking bij u bezorgen. Wij zullen de bestelling na 17.30 uur bezorgen bij u thuis, ontvangt u liever uw bestelling eerder of later? Neemt u dan even contact op per e-mail of telefonisch.