accessoires

   

Artikelen 1 tot 12 van 19 in totaal

 • Benson Compact 2.18
  Quick View
  Deze moderne generatie Benson Compact watchwinders voor twee horloges maakt gebruik van een sterke Japanse motor die garant staat voor optimale opwinding en een hoge duurzaamheid. De instelbare draairichting, TPD (turns per day) en LED verlichting kunt u instellen via het touchscreen en zorgen voor een groot gebruiksgemak. De watchwinders zijn ideaal voor het opwinden van uw automatische horloges, bijvoorbeeld op kantoor of in de woonkamer. De watchwinder functioneert op netstroom d.m.v. een adapter. De Compact serie heeft een lederen exterieur luxe uitstraling en een uiterst laag geluidsniveau en energieverbruik. Uw horloge wordt door elke Benson Compact 2.18 watchwinder keurig opgewonden, zodat het energiepeil behouden blijft en u uw horloge op elk gewenst tijdstip kunt dragen zonder het op te winden of de tijd te corrigeren.
  € 299,00
  € 299,00
 • Benson C.Single 1.BS
  Quick View
  De nieuwe Benson Compact watchwinders hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Deze Benson Compact Single 1.BS watchwinder is modern en compact van vorm en biedt alles wat je nodig hebt om een automatisch horloge goed op te winden. De Benson Compact watchwinders zijn leverbaar voor 1, 2 en 3 horloges en zijn voorzien van een Japanse motor en een touchscreen waarmee je de watchwinder instelt. Elke rotor is individueel in te stellen qua draairichting en aantal omwentelingen per dag (TPD). Hierdoor is deze Benson Compact Single 1.BS watchwinder geschikt voor elk automatisch horloge. De flexibele horlogehouders zorgen ervoor dat elk horloge, groot of klein, in de watchwinder vastgeklikt kan worden. Deze van hout gemaakte watchwinder wordt geleverd met een adapter maar kan je ook gebruiken met batterijen. De Benson Compact watchwinders worden geleverd met 2 jaar garantie, adapter en handleiding.
  € 249,00
  € 249,00
 • Benson C Single1 WAS
  Quick View
  De nieuwe Benson Compact watchwinders hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Deze Benson Compact Single 1.WAS watchwinder is modern en compact van vorm en biedt alles wat je nodig hebt om een automatisch horloge goed op te winden. De Benson Compact watchwinders zijn leverbaar voor 1, 2 en 3 horloges en zijn voorzien van een Japanse motor en een touchscreen waarmee je de watchwinder instelt. Elke rotor is individueel in te stellen qua draairichting en aantal omwentelingen per dag (TPD). Hierdoor is deze Benson Compact Single 1.WAS watchwinder geschikt voor elk automatisch horloge. De flexibele horlogehouders zorgen ervoor dat elk horloge, groot of klein, in de watchwinder vastgeklikt kan worden. Deze van hout gemaakte watchwinder wordt geleverd met een adapter maar kan je ook gebruiken met batterijen. De Benson Compact watchwinders worden geleverd met 2 jaar garantie, adapter en handleiding.
  € 249,00
  TIP
  € 249,00
 • Benson C Double 2 BS
  Quick View
  De nieuwe Benson Compact watchwinders hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Deze Benson Compact Double 2.BS watchwinder is modern en compact van vorm en biedt alles wat je nodig hebt om een automatisch horloge goed op te winden. De Benson Compact watchwinders zijn leverbaar voor 1, 2 en 3 horloges en zijn voorzien van Japanse motoren en een touchscreen waarmee je de watchwinder instelt. Elke rotor is individueel in te stellen qua draairichting en aantal omwentelingen per dag (TPD). Hierdoor is deze Benson Compact Double 2.BS watchwinder geschikt voor elk automatisch horloge. De flexibele horlogehouders zorgen ervoor dat elk horloge, groot of klein, in de watchwinder vastgeklikt kan worden. Deze van hout gemaakte watchwinder wordt geleverd met een adapter. De Benson Compact watchwinders worden geleverd met 2 jaar garantie, adapter en handleiding.
  € 349,00
  TIP
  € 349,00
 • benson Black 4.16.B
  Quick View
  De Benson Black Series watchwinders behoren tot de meest luxe lijn van dit Nederlandse merk. Deze watchwinders worden met de hand gemaakt en combineren de modernste techniek en prachtige afwerking met een stijlvol design. Deze Benson Black Series 4.16.B watchwinder is geschikt voor het opwinden van 4 automatische horloges en biedt opbergruimte voor 3 andere horloges. De watchwinder is zwart van kleur en is voorzien van 12 verflagen en 1 beschermende laklaag. Daarnaast beschikt deze watchwinder over een touchscreen, LED verlichting, soft-close deksel en een speedwinding functie. Elke rotor is individueel instelbaar qua draairichting en TPD (turns per day). In deze prijsklasse is de Benson Black Series 4.16.B watchwinder absoluut de beste keuze.
  € 699,00
  € 699,00
 • Cadeaubon 230 euro
  Quick View
  Cadeaubon 230 euro
  € 230,00
  € 230,00
 • Cadeaubon 500 euro
  Quick View
  Cadeaubon 500 euro
  € 500,00
  TIP
  € 500,00
 • Cadeaubon 250 euro
  Quick View
  Cadeaubon 250 euro
  € 250,00
  € 250,00
 • Cadeaubon 200 euro
  Quick View
  Cadeaubon 200 euro
  € 200,00
  € 200,00
 • Cadeaubon 150 euro
  Quick View
  Cadeaubon 150 euro
  € 150,00
  € 150,00
 • Cadeaubon 100 euro
  Quick View
  Cadeaubon 100 euro
  € 100,00
  € 100,00
 • Cadeaubon 75 euro
  Quick View
  Cadeaubon 75 euro
  € 75,00
  TIP
  € 75,00
   

Artikelen 1 tot 12 van 19 in totaal