Ruilen & retour sturen

Magazine

Mocht uw bestelling na ontvangst niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u bij Juwelier Zwinkels uw product retourneren of omruilen binnen 14 dagen na ontvangst. U kunt ervoor kiezen om een ander product uit te zoeken, een cadeaubon ervoor in de plaats te nemen of u krijgt uw geld terug. Het retour sturen is alleen mogelijk met alle orginele bevestigingen nog aan het artikel.


Hoe kan ik een product retour sturen?

Mocht u doen besluiten uw artikel retour te sturen willen wij u verzoeken de volgende stappen te ondernemen:


1. Neem contact op

Graag willen wij u vragen contact op te nemen met ons zodat wij weten dat wij uw artikel retour kunnen verwachten. U kunt mailen naar webshop@juwelierzwinkels.nl. Wilt u de volgende gegevens daarbij vermelden: Naam, adres, bonnummer (staat links boven op de bon), het artikel en de reden van retour sturen.


2. Retour sturen

U kunt u artikel op twee manieren retour sturen. U kunt het versturen per post of u kunt het, indien u in de buurt bent, retour brengen in een van onze winkels.


Retour per post

U kunt uw artikel retour sturen via Post NL. Graag verzoeken wij u uw pakketje aangetekend te verzenden (handtekening voor ontvangst). Dit is niet verplicht maar de risico’s van het verzenden liggen dan bij u. Als u het pakketje aangetekend verzend bent u verzekerd tegen het kwijtraken en het beschadigen van het pakket. De kosten voor het retour zenden zijn voor u.

 

Het retouradres is:

Juwelier Zwinkels
Afdeling webshop
Molenstraat 5
2671 EV Naaldwijk 


Graag ontvangen wij het aankoopbewijs in het pakketje bij het artikel.

 

Retour in de winkel

Mocht u in de buurt zijn van onze winkel in Naaldwijk dan bent u uiteraard ook van harte welkom bij ons in de winkel voor het retour brengen van uw artikel. Graag willen wij u dan verzoeken uw aankoopbewijs mee te nemen. Zonder dit orginele bewijs kunnen wij het artikel niet terugnemen.

Ons adres is:

Molenstraat 5
2671 EV Naaldwijk

 

3. Controle & terugbetaling

Wanneer wij een geretourneerd artikel hebben ontvangen zullen wij een controle uitvoeren voordat wij het artikel retournemen. Het artikel wordt gecontroleerd op onder andere:

  • De compleetheid van het artikel. Het artikel moet in de originele verpakking met garantiebewijs en aankoopbewijs worden terug gezonden.
  • Of het artikel is beschadigd. U kunt het artikel passen om te bekijken of het juist van maat is en of de kleur naar wens is. Mocht het artikel gebruikerssporen bevatten dan kunnen wij het artikel niet retour nemen en zullen wij het artikel weer naar u toe sturen. De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening.
  • Ten slotte wordt het artikel gecontroleerd of alle orginele bevestigingen nog aan het artikel zitten in de orginele staat.

Wanneer het artikel in orde is zullen wij binnen 7 werkdagen het bedrag op uw rekening storten,  het artikel omruilen of u een tegoedbon geven.


Overige uitzonderingen voor retourneren

Als een artikel speciaal voor u is gemaakt of aangepast kunnen wij het artikel niet retour nemen. Zoals:

  • Wij hebben het artikel op verzoek gegraveerd
  • Een artikel is op speciaal verzoek gemaakt, zoals trouwringen
  • Het artikel is speciaal op maat gemaakt
  • Het artikel is op uw verzoek aangepast

 Mocht u nog vragen hebben over ons ruilproces dan kunt u contact opnemen via webshop@juwelierzwinkels.nl