horloges

Horloges

Wij zijn officeel dealer van de volgende horlogemerken: Ebel, Frederique Constant, Alpina, Rado, Certina, Balmain, Raymond Weil, Seiko, Seiko Presage, Seiko Astron, Seiko sport 5, Pulsar, Tommy Hilfiger, GC, Guess, Danish Design, Calvin Klein, Boccia,

Staat er een model niet op onze website? Stuur ons een e-mail en wij gaan ons best doen om het model speciaal voor u te bestellen.

  • Rado R30029902
    Quick View
    Rado R30029902 Centric Dames horloge zwitsers automaat uurwerk saffierglas briljant op wijzerplaat Ervaar de harmonieuze mix van artistieke expressie en designstijlen met het Rado Centrix Open Heart-horloge. Terwijl de sterrenbeelden hun eeuwige verhalen boven onze hoofden schrijven, bouwen ze bruggen waar geliefden elkaar kunnen ontmoeten. Een groot raam, dat tegelijk aan zonsopgang en zonsondergang doet denken, omlijst op prachtige wijze een geavanceerd automatisch R734-uurwerk met 80 uur gangreserve en een antimagnetische NivachronTM-spiraalveer, evenals een zeer elegante "ondulé soleil" met golvend zonlicht. motief op gekozen componentoppervlakken. Het algehele uiterlijk van dit iconische uurwerk wordt gecompleteerd met aangepaste kastaanzetten en een armband van gepolijst roségoudkleurig PVD-gecoat roestvrij staal met bruine hightech keramische middenschakels. De donkerbruine parelmoer wijzerplaat met 12 diamanten, geaccentueerd door het roségoudkleurige gedrukte “jubilé” logo, matcht perfect met de wijzers. Het horloge is waterdicht tot 50 meter en is ook verkrijgbaar in maat L.
    € 3.500,00
    € 3.500,00